Boka personal dygnet runt

Bemanningsföretag inom detaljhandeln, e-handel lager och logistik

Lexman har lång erfarenhet av bemanning inom detaljhandeln och dagligvaruhandeln. Vi arbetar med alla stora kedjor som till exempel ICA, Hemköp, Willys, Coop och City Gross.

Vi kan hjälpa till och täcka upp med personal vid sjukfrånvaro, föräldraledigheter, säsongsvarierad försäljning och vid ordertoppar när ordinarie personalstyrka inte hinner med arbetsuppgifterna.

När du hyr in personal via Lexman vet du exakt vilka kostnader du kommer att få och betalar bara för de timmar våra konsulter arbetar.

Vi kan agera som inhyrd personal men vi kan även hjälpa er med hela driften. Vi erbjuder en smart helhetslösning med allt från arbetsledning till inleveranser och utleveranser till kund.

Vi på Lexman arbetar flexibelt för att möta dina behov och i vår unika bemanningspool kan vi utbilda konsulter som blir experter på en typ av verksamhet.

Vi kan hjälpa till vid ombyggnationer och etableringar. Våra konsulter är initiativrika, noggranna och tar ansvar för arbetet från start till mål.

Med Lexman kan du anpassa personalstyrkan efter behoven, du betalar helt enkelt för den tid och det arbete du behöver.

Snabb bemanning till delikatessavdelningen. Välutbildad personal

Bemanningsföretag med personal i hela landet. Lexman är på plats inom 60 minuter från din bokning

Prisbelönt bemanning. Pris från Solna stad för vårt stora CSR engagemang

Bemanning inom e-handeln i butik. Lexman hjälper er med allt från att plocka beställningar, fylla på varor till att hjälpa er att göra effektivare plockrutter

Personalbemanning inom ehandeln i butiken. Välutbildad personal med lång erfarenhet av orderplock

Lexman AB

Bergsgatan 11, 172 71 Sundbyberg

0707480168

https://lexman.se

https://www.facebook.com/lexman.bemanning/photos/a.298659850192574/1473173519407862